TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN EL ELE

 

Dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemi koşulları, meydana gelen sel ve yangın afetleri, en kıymetli hazinemiz olan çevre ve doğanın insan sağlığı için önemini bir kez daha ortaya koydu. Çevremizi daha temiz tutmak için kamu kurumlarının temizlik ve çevre koruma çalışmalarının yanı sıra el birliğiyle hareket ederek sokaklarımıza, kapı önlerimize gelişigüzel çöp atmamak, parklarımızı, yeşil alanlarımızı temiz tutmak, geri dönüşüme önem vermek gerekiyor. 

 

Temiz çevre ve geri dönüşüm insan sağlığı ve gelecek kuşaklar için bu kadar önemli olmasına rağmen, ne yazık ki gerekli özeni göstermeyenler tarafından ciddi şekilde çevre kirliliği yaratılmaktadır. Her vatandaşımızın hakkını,  hukukunu korumak adına çevreye duyarsız ve sorumsuz davrananlara idari para cezası uygulamayı düşünmekteyiz. Bu uygulamaya geçmeden önce vatandaşlarımızın bu konudaki fikirleri çok önemli. Fikrinizi bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz.

 

Anket Linki: https://file.izmit.bel.tr/temiz-cevre-anketi/

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.