İZMİT BELEDİYESİ OKUL VE İŞYERLERİNE GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

İzmit Belediyesi geri dönüşüm çalışmaları kapsamında okul, ofis ve işyerlerinde geri dönüşümlü atıkların ayrı toplanması amacıyla iç mekân geri dönüşüm kutuları dağıtıyor

 

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, geri dönüşüm çalışmaları kapsamında okul, ofis ve işyerlerinde kâğıt, karton, plastik ve cam gibi atıkların diğer organik atıklardan ayrı biriktirilmesi amacıyla iç mekân geri dönüşüm kutuları dağıtıyor. Kutularda toplanan atıklar geri dönüşüm personeli tarafından belirli günlerde toplanarak atıkların geri dönüşümleri sağlanıyor.

 

1 Ayda 225 Adet Geri Dönüşüm Kutusu 

 

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, son 1 ayda 225 adet geri dönüşüm kutusunu okul ve işyerlerine teslim etti. Geri dönüşüm kutularını ihtiyacı olan noktalara dağıtan ekipler, atıkların kapalı ofis ve işyerlerinden toplanması için gerekli olan kutular aynı zamanda sıfır atık uygulamalarında da kullanılıyor.

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.