İZMİT BELEDİYESİ 1 TON PLASTİK ŞİŞEYİ GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRDI

İzmit Belediyesi kentin birçok noktasına pet şişelerin toplanması için basket potası, kalp ve şişe şeklinde kafesler yerleştiriyor. Ekipler son 1 ayda yaklaşık 1 ton plastik şişeyi toplayarak geri dönüşüme kazandırdı

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü geri dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  İzmit Belediyesi, geri dönüştürülebilir atıkları hem çevre kirliliğinin önüne geçilmesi hem de ekonomik kazanç elde edilmesi amacıyla toplayarak kentin geleceğini garanti altına almayı sürdürüyor.

1 Ayda, 1 Ton Plastik Şişe

Bölgemizde 7 araç ve 21 personel ile ambalaj atıkları düzenli bir şekilde toplanıyor. Ekipler son olarak İzmit genelinde pet şişelerin toplanması için basket potası, kalp ve şişe şeklinde kafesler yerleştirerek geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturuyor. Çalışmalar neticesinde son 1 ayda yaklaşık 1 ton plastik pet şişe toplanarak geri dönüşümü sağlandı.

Size daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metnini inceleyebilirsiniz.